Om Stebla

Vår vision

Vi samlar den bästa tekniska kompetensen som vi låter växa med våra kunder.

Stebla levererar värde utifrån en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT-konsult- och specialistmarknaden. Vi utför och tillhandahåller konsulter inom system, webb och apputveckling.

Med en kärna av erfarna konsulter och ett stort nätverk av partners kan vi stötta och driva projekt med kostnadseffektiva lösningar. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster kommer alltid att präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet.

Kompetens i fokus

Vi ställer höga krav på kompetens och erfarenhet för att aldrig tvingas göra avkall på den kvalitet som kunden efterfrågar. Genom att ständigt främja kompetensutveckling och utbildning ser vi till att våra konsulter är utrustade med aktuella verktyg och arbetsmetoder.

Rätt konsult för rätt uppdrag

Vi tror på att det bästa resultatet skapas när utvecklare får möjligheten att arbeta med uppdrag som de har ett genuint av. Därför prioriterar vi alltid att välja uppdrag som faktiskt intresserar våra utvecklare med bra omständigheter och tekniker som de vill arbeta med.

Vår Historia

Det krävs förändring för att uppnå förändring. Vi har alltid anpassat oss och förändrats för att nå bästa resultat

 • MARS 2015

  Behovet för en pålitlig partner för e-handlare var stort och det blev självklart att fylla denna luckan. Det var grunden för Stebla.

 • SEPTEMBER 2015

  Större delen av produktionen sköttes med partners runt om i världen, genom outsourcing kunde Stebla ta andel i växande marknad.

 • MAJ 2016

  Tack vare vår goda expertis och effekten av buzz marknadsföring hjälper Stebla nu sina kunder sälja för över 100 miljoner.

 • APRIL 2017

  Vi tar oss an det största projektet åt ett branschledande företag som resulterar att deras avdelning ökar lönsamhet med över 40%. Det leder till ett långsiktigt arbete med denna kund.

 • NOVEMBER 2017

  Stebla ändrar inriktning och numera fokuserar mer på att jobba som IT-konsulter där vi kan hjälpa befintliga och blivande kunder med webb- & systemutveckling.

 • September 2018

  Stebla växer och blir fler. Vi är nu tio anställda och vi arbetar med företag som varierar från nytänkande start-ups som Wrkat till stora företag som Volvo och Saab.

Vi växer i raketfart


Bli nästa stjärna i ett växande team där varje medarbetare har en viktig roll i cockpiten.

Sök jobb nu