Tjänster

Vi förverkligar och förvaltar våra kunders idéer genom hög teknisk kompetens och lång erfarenhet inom branschen.

E-handel

Vi har expertis inom e-handel som få andra byråer, företagare eller personer har. Vi erbjuder våra kunder heltäckande lösningar inom e-handel. Vårt erbjudande kombinerat med vår breda och djupa erfarenhet och expertis gör oss till en av Sveriges starkaste och kunnigaste aktörer inom digital handel

Backend

Vi har kompentens för att utveckla system inom backend för webb och övriga applikationer. Några av de vanligaste programmeringsspråk vi använder är Java, C#, .Net.

Frontend

Vi arbetar med de flesta frontend programmeringsspråk vilket innefattar allt från grundstenar som HTML och CSS till scriptspråk som Javascript, PHP, React, Angular och fler.

UX/UI

Att en hemsida eller applikation fungerar är viktigt men det är minst lika viktigt att den är användarvänlig och har en bra design. Därför värderar vi på Stebla UX/UI högt i våra projekt.

CMS Plattform

Vi jobbar med CMS verktyg för att underlätta den dagliga hanteringen av deras tekniska lösning. Verktyg vi jobbar med är Wordpress, Prestashop och Magento. Varje plattform har sina fördelar, därmed blir det unikt för varje kunds behov.

Apputveckling

Oavsett om du är en startup och vill bygga från scratch eller ett etablerat företag som vill förbättra ert affärsflöde och skapa fler affärer, skapar vi er mobilapp. Vi skapar mobilapplikationer för både iOS och Android, vilket innebär att ni kan nå över 3 miljarder användare.